chrome tillagg chatgpt

Chrome Tillägg: 10 bra tillägg till webbläsare

Publicerad av

Som ChatGPT-skribent letar jag alltid efter de bästa ChatGPT-tilläggen för att förbättra mina konversationer och ge mer effektiva svar.

Topp 10 bästa ChatGPT Chrome-tillägg du behöver prova

Den här artikeln kommer att dyka djupt in i de tio bästa ChatGPT-kromtilläggen du behöver kolla in 2023.

1. WebChatGPT

Ett av de bästa ChatGPT-kromtilläggen, WebChatGPT, övervinner begränsningen att ChatGPT:s kunskap är begränsad till data från 2021. Med tillgång till den mest uppdaterade informationen på internet är svaren aktuella och informativa.

WebChatGPT: ChatGPT med internetåtkomst – Chrome Web Store (google.com)

2. ChatGPT Writer

ChatGPT Writer tar chatboten till din webbläsare för att skapa e-post och meddelanden för användning på vilken webbplats som helst. Tillägget är fristående och kräver endast en inloggning till OpenAI.

ChatGPT Writer – Skriv e-post och meddelanden med AI – Chrome Web Store (google.com)

chrome tillagg chatgpt

3. ChatGPT för Google

Tillägget ChatGPT för Google visar ChatGPT:s svar tillsammans med Googles sökresultat, vilket sparar tid genom att man slipper växla till en separat webbläsarflik. För att komma igång behöver du bara logga in på OpenAI med hjälp av tillägget.

ChatGPT för Google – Chrome Web Store

4. Merlin

Merlin är ett Open AI-drivet ChatGPT-tillägg som fungerar i hela webbläsaren. Det svarar konsekvent på olika uppmaningar baserat på Open AI:s GPT AI-modell.

Merlin – ChatGPT Plus-app på alla webbplatser – Chrome Web Store (google.com)

5. tweetGPT

TweetGPT är ett Chrome-tillägg som integrerar ChatGPT direkt i Twitter så att användare kan twittra slumpmässiga saker eller svara andra med intellektuella svar.

tweetGPT – Chrome Web Store (google.com)

6. YouTube-sammanfattning med ChatGPT

Tillägget YouTube Summary visas bredvid alla videor på YouTube och visar YouTube-utskriften när man klickar på den. Det sparar tid och gör det till ett av de bästa ChatGPT-tilläggen i Chrome.

YouTube-sammanfattning med ChatGPT – Chrome Web Store (google.com)

7. ChatGPT Geniala uppmaningar

ChatGPT Prompt Genius fyller tomrummet genom att ge användarna alla de uppmaningar de kan önska och ytterligare funktioner.

ChatGPT Prompt Genius – Chrome Web Store (google.com)

8. Promptheus

Promptheus lägger till en värdefull funktion till ChatGPT, så att den kan ta emot mikrofoninmatning, vilket förvandlar chatboten till en hjälpsam röstassistent som Siri.

Promptheus – konversera med ChatGPT – Chrome Web Store (google.com)

9. Summarize

Chrome-tillägget Summarize gör samma sak som YouTube Summary, men för text, och ger en kortfattad sammanfattning på några sekunder.

Sammanfatta – Chrome Web Store (google.com)

10. Fancy GPT

Fancy GPT lägger till olika designelement i ChatGPT-konversationer, vilket gör dem visuellt tilltalande. Tillägget stöder för närvarande stilarna Neon och Sketch, med planer på att lägga till fler.

Superpower ChatGPT – Chrome Web Store (google.com)

Bonus

ChatGPT är en kraftfull språkmodell som kan ge korrekta svar på olika frågor. Med konversationsfönstret som visar den tidigare konversationen och robotikonen i sökfältet är det enkelt att identifiera och fortsätta där du slutade.

Det breda utbudet av ChatGPT-tillägg erbjuder imponerande funktioner som mikrofoninmatning och hela videoutskriften, vilket gör det enkelt att generera ett svar för alla typer av konversationer. Med kunskapspanelen och informationsdatabasen kan du snabbt hitta den information du behöver i en enda webbläsarflik.

ChatGPT kan ge direkta svar på alla sökfrågor, och med kortkommandot kan du snabbt komma åt tillägget. Det utmärkta Chrome-tillägget Enrich och dess senaste tillägg erbjuder omfattande funktioner för att förbättra ChatGPT-konversationer.

Det utmärkta Chrome-tillägget Enrich, tillsammans med dess sista tillägg, ger ett brett utbud av uppmaningar, inklusive anpassade och ytterligare uppmaningar som du kan använda för att delta i alla samtal, från enkla uppmaningar till högkvalitativa svar som matchar din röstton, allt tillgängligt i en Chrome-flik.

Dessutom erbjuder Enrich också möjligheten att ändra uppmaningar enligt din e-postadress, vilket ger en mer personlig upplevelse.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder dessa tio bästa ChatGPT-kromtillägg en mängd olika syften, från röstkommandon till intellektuella svar. De är perfekta för spelare som letar efter ett skrivverktyg i Chrome-webbläsaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *